Wie zijn KNITS AND NATURALS?

De persoon achter Knits and Naturals ben ik, Marianne. Ik heb een grote liefde voor het werken met natuurlijke materialen – zowel in kleding, interieur als lifestyle. Handwerken, en vooral het creëren van knitwear, is mijn passie. Het is heerlijk om te werken met zachte materialen en tot rust te komen met het meditatieve geluid van de breinaalden. Het creëren heeft tevens een helende kracht voor mij.

In mijn shop bied ik mooie, exclusieve garens en accessoires. Ook vind je er prachtige producten van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan natuurlijke sieraden, interieurartikelen en kleding. Op mijn website kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan garens, accessoires en de mooiste natuurlijke producten.

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor (het werken met) natuurlijke materialen en duurzame producten zoals wol, linnen, mohair, kasjmier en natuursteen, om er maar een paar te noemen. Als je vragen hebt of iets specifieks zoekt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta altijd klaar om te helpen en meer informatie te geven.

Liefs, Marianne